Om oss

IT-Stils konsulter är specialister inom olika områden. När vi arbetar i Team så fulländar vi varandras kompetenser
för att uppnå de krav våra kunder ställer.
Vi arbetar nära våra samarbetspartners för att kunna erbjuda våra kunder en mycket bred men specialiserad support.
Efter
många års erfarenhet av klientsupport, serverhantering och nätverkshantering har företaget utvecklats till en mycket erfaren projekteringspartner. Vi har fått möjligheten att sitta med i stora projekt och hanterat allt inom IP-kommunikation och
IT-infrastruktur.
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi tagit oss an och bemästrat många projekt.

Anders Tägtström, konsult

Anders arbetar gärna direkt ute hos kund och hands on. Han är lösningsorienterad och med sin långa erfarenhet i branschen så finns det inte många problem som han inte har sett och löst tidigare. När han inte är ute hos kund utövar han sin hobby som livsnjutare.

Christoffer Eriksson, konsult och ekonom

Herr ekonomiansvarig som är mycket noggrann och sköter IT-Stils administration. Han peppar oss och ser till att vi sköter om våra rutiner. Om han inte jagar rapporter eller kvitton så tar familjen och musikintresset upp hans tid.

Jonas Otter, konsult

Jonas är vår mest seniora konsult med många års erfarenheter inom IT-branschen. Han har koll på det mesta från brandväggar och switchar till hur många bultar det finns i Ölandsbron. När han inte är hemma med familjen så åker han gärna långturer med sin motorbåt på Mälaren. Med familjen.

Karl Jöesaar, projektledare och konsult

Karl har en mycket bred kunskap och är det något han inte bemästrar så låter han inte sin fritid störa upplärningen. Han är en vass konsult och projektledare som inte låter några fel eller problem ligga olösta. Hittar du inte Kalle bakom en skärm står han troligtvis längst fram på hårdrockskonsert.

Marcus Tägtström, konsult

Marcus är en skarp serveradministratör och är mycket tillmötesgående och serviceinriktad. Han duckar inte för några supportärenden och ger alltid hela sitt engagemang för att ge kund snabb och professionell support. När Marcus är ledig är han ute och upptäcker nya miljöer, gärna utanför Sveriges gränser.

Mikael Berglund, projektledare och konsult

Mikael är en nätverkstekniker med bred kunskap inom olika system. Han leder IT-infrastruktursprojekt och hanterar dessa mycket professionellt med sin erfarenhet i både stora och mindre projekt. När Mikael inte sitter i arbetsmöten är han ute i vildmarken med sin familj och njuter.

Robert Rydberg, konsult

Robert är en utmärkt supporttekniker som alltid löser supportärenden smart och effektivt. Han har alltid ett brett leende på läpparna, är tillmötesgående och lösningsinriktad. Robert tillbringar sin fritid på gården framför grillen tillsammans med sin familj eller på gymmet.

Wendy Sandstrom, consultant 

Wendy works with general IT support and has a strong desire to provide exceptional customer service. She loves to problem solve and will go the extra step to make certain each client is satisfied. In her spare time, Wendy enjoys hiking or playing computer games.